Untitled Document
WallArt - Unique and eco friendly 3D wall panels

WallArt geeft een extra dimensie aan je wanden!

WallArt brengt je wanden tot leven met moderne en eco-vriendelijke 3D-wandpanelen die gemaakt zijn van de vezel van de suikerriet plant. De vermalen vezels, ooit als restafval na de winning van suiker uit deze suikerriet plant overgebleven, vormen nu de basis van dit makkelijk toepasbare eco- vriendelijke product. De grondstof van de WallArt 3D-wandpanelen is 100% gerecycled, volledig composteerbaar en daardoor dus 100% biologisch afbreekbaar.

In 2009 in de Verenigde Staten door interieurontwerpers verkozen tot het eco-vriendelijke design product van het jaar. Een product met een eigenschap die echt helemaal thuis past in de tendens van deze tijd, namelijk: duurzaamheid... De WallArt 3D-wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een repeterend patroon vormen en kunnen na montage worden geschilderd in elke gewenste kleur die past bij het interieur en de te realiseren gewenste woonstijl.

WallArt komt in 2010 in Europa als eerste op de markt met dit eco-vriendelijke interieur product. Er zijn momenteel 23 verschillende designs van de WallArt 3d-wandpanelen te verkrijgen, klik hiervoor op Onze designs. WallArt 3d-wandpanelen geven een extra dimensie aan je wanden en kunnen in bijna elke ruimte in huis en door elke doehetzelver worden verwerkt. In de woonkamer. de eetkamer, de hal of een slaapkamer: WallArt brengt de ruimte tot leven! Overtuigd ? ga naar www.mywallart-webshop.nl en je hebt binnen 2 dagen het model van je keuze in huis !